Sisab

Stockholms inrednings snickerier AB tillverkar och monterar kompletta inredningar för såväl offentlig som privat miljö. Hos oss tillverkas alla typer av specialsnickerier.

Vi arbetar i traditionella och moderna material såsom massivträ, faner och Corian. I produktionen använder vi data/cad hantering (CNC-teknik) i kombination med traditionellt hantverkskunnande för bästa flexibilitet och resultat..

Företaget grundades i mitten av 80-talet av Lars Hällegerd. Stockholms inrednings snickerier AB ägs idag av Johan Karlsson.

Organisationen består av 12 personer och arbetar genom ett väl etablerat nätverk av leverantörer och underentreprenörer.

Företagets ledningsgrupp består av VD Johan Karlsson samt produktionsansvariga Ola Gustafsson och Mats Peter Swanberg.

Stockholms inrednings snickerier AB har ett genomarbetat kvalitets-och miljösystem med kontinuerlig utveckling av personal och metoder för att möta våra kunders och anställdas höga krav.

En av företagets hittills största kunder har varit Apoteket AB. Där har vi sedan 1997 levererat produkter och tjänster till mer än 100 projekt runt om i Sverige och Europa.

Vi kan genom kompetenta medarbetare och hög maskinteknisk standard möjliggöra en effektiv produktion av snickerier i högsta kvalitet!


Ola Gustafsson Mats Peter Swanberg
Ola Gustafsson Mats Peter Swanberg